Top

Kök

KÖK OCH ÖVRIGA INBYGGDA MÖBLER

Vår snickerianläggning har funnits sedan 1904 när fabriken tillverkade möbler i Gdańsk-stil som exporterades till Tyskland. Idag tillverkar vi möbler på den lokala marknaden och till Sverige. Oftast gäller det möbler till inbyggnad och vi specialiserar oss i köksinredning. Med oss låter du bry om standardmått och själv bestämmer hur höga och djupa skåp eller diskbänkar du vill ha samt vilket material som du vill inreda ditt kök med. Vi tillverkar köksmöbler i massivt trä dvs. t.ex. ek, ask, jatoba, valnöt och erbjuder bänk av granit, marmor, limmat trä eller corian. Vi tillverkar möblerna för hand, precis så som på de gamla tiderna, fast visst med de modernaste teknikerna och utrustningen så som dörr- och lådbeslag från det österrikiska företaget BLUM eller tyska Haffele. Vi garanterar fullständig service och tillverkning av ditt drömkök efter din beställning: om det behövs river vi ned det gamla köket, hjälper till med el- eller vattenanslutningar och våra snickare montrar alla köksmöbler hemma hos dig. Dina möbler monteras av samma snickare som har tillverkat dem vilket blir ju oerhört viktigt (vi anser att rätt montering är lika viktigt som tillverkning av produkten).

HUR ATT BESTÄLLA

1/ ring oss eller skicka en e-post och beskriv dina behov.
2/ vi bokar tid för vår projekterare att besöka dig hemma - då bestämmer vi vilka material, skåpdörrar och bänk du vill ha och gör det preliminära inbyggnadsskiss.
3/ du får gratis erbjudande med detaljerat materialförteckning och ritning.
4/ om alla beställningsdetaljer passar dig så bekräftas beställningen och vi börjar med tillverkning. Du är välkommen att besöka oss på snickeriet för att se hur arbeten pågår och eventuellt ändra några små detaljer.
5/ färdiga möbler levereras på angiven adress och våra högkompetenta snickare monterar fullständigt alla möbler, bänkar, vitvaror, belysning och alla andra inredningsdetaljer som du har beställt. Som standard tar monteringen 2-3 arbetsdagar.